Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A MU is bejelentkezett az olasz tehetségért – sajtóhír

A Liverpool korábbi érdeklődése mellett immár a Manchester United is beállt azon csapatok kígyózó sorába, amelyek kiszemelték maguknak a Cagliari tehetséges középpályását, Nicoló Barellát.

A La Gazzetta dello Sport információi szerint a két fent említett angol csapat mellett teljesség igénye nélkül a Juventus, a Milan, az Inter és a Roma egyaránt le szeretné igazolni a 21 éves kora ellenére már az olasz felnőtt válogatottba is meghívóhoz jutó tehetséges középpályást.

Barella az idei szezonban a Cagliari valamennyi bajnoki mérkőzésén pályára lépett, egy gólt szerzett, mindemellett pedig a kis csapat mezőnyjátékának alapembere, éppúgy kiveszi a részét a játék szervezéséből, mint a védekezésből.

“A Cagliari kapott ajánlatokat értem, de egyelőre boldog vagyok szülővárosom csapatában. Ha lesz lehetőségem választani a Serie A és a Premier League között, akkor viszont nagyon szívesen kipróbálnám magam Angliában, csodálom azt a játékot, ami ott folyik.”

Barella jelenlegi piaci értékét 25 millió euróra tartja a Transfermarkt, de az olasz forrás szerint eladására 40 millió körüli összegért kerülhet majd sor.