Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: ma a Barca, a PSG és a Liverpool kerülhet vágóhídra – ELŐZETES

A tegnapi este folyamán sorra borultak a papírformák Európa stadionjaiban. Halovány döntetlent sajtolt ki magából a Bayern München és a Manchester United, míg a címvédő Real Madrid a CSZKA Moszkva vendégeként vérzett el. Ki következik ma?

Bajnokok Ligája csoportkör – 2. forduló
A csoport
Borussia Dortmund – AS Monaco 21:00
Atlético Madrid – Club Brugge 21:00
A negatív nyári felhangok ellenére úgy tűnik, hogy a Borussia Dortmund vezetősége végre talált egy olyan szakembert Lucien Favre személyében a kispadra, aki végre rendet tud vágni a csapatban. Az eredmények egyre inkább jönnek a sárga-feketék számára a Bundesligában is, így meglepődnénk, ha a Ligue 1-ben is csak vergődő Monaco pont ma találna vissza a siker útjára. Könnyen lehet, hogy a német gárda ma megpecsételi a korábban imádott sikeredző, Leonardo Jardim monacói karrierjét. A belga bajnok Brügge sem lehet komoly ellenfele az Atléticonak. Talán Simeone mester nem esik olyan hibába, mint a Realos Lopetegui tegnap, és nem kezdi el agyonpihentetni játékosait a múlt hétvégi, madridi derbi után.

A csoport állása:

B csoport
Tottenham Hotspur – FC Barcelona 21:00 (tv: M4 Sport)
PSV Eindhoven – Internazionale 21:00
A nap fő meccsét a legendás Wembleyben rendezik, ahol a főbérlő egy illusztris vendéget fogad ma este. A Tottenhamről még mindig nehéz eldönteni, hogy jó döntés volt-e az, hogy nyáron nem igazoltak friss embert a csapatba. Az Inter elleni, múltkori vereség után fontos lenne győznie a londoniaknak, de nehéz elképzelni, hogy Harry Kane és társai éppen a Barca ellen lépnének a siker útjára. Igaz, tavaly a Real Madridot tréfálták meg a csoportfázisban. A Barcelonával kapcsolatban hír mostanság, hogy állítólag feszült ellentét van Gerard Piqué és Lionel Messi között, miközben a nyári meglepetés igazolás, Malcom már a Bibliához menekül bánatában. Ha az Inter ma nyerni tud a Philips Arenaban, hatalmas lépést tehet a továbbjutás felé, kiváltképp ha a Spurs valóban nem nyer a katalánok ellen.

A csoport állása:

C csoport
Napoli – Liverpool 21:00 (tv: Spíler 2)
Paris Saint-Germain – Crvena zvezda 18:55 (tv: Spíler 2)
Az elmúlt hétvégén a Liverpool Maurizio Sarrival és az általa teljesen felrázott Chelsea-vel mérkőzött meg félsikerrel, míg most Sarri mester hagyatéka következik Mohamed Salah-ék számára: a Napoli. Egyébként az olaszok sincsenek túl egy könnyű hétvégén, lévén ők a Juventus-szal rangadóztak, és korai vezetésük ellenére végül simán kikaptak a Cristiano Ronaldo fémjelezte torinóiaktól. Hét előtt öt perccel a PSG a szerb bajnok és listavezető Crvenat fogadja, és Neymarék aligha állnak meg 3-4 góltól kevesebbnél.

A csoport állása:

D csoport
Lokomotiv Moszkva – Schalke 18:55 (tv: Spíler 1)
FC Porto – Galatasaray 21:00 (tv: Spíler 1)
A csoportkör egyik legérdektelenebb négyesében aligha fog ma este nagyon letisztulni a kép. Valami hihetetlen oknál fogva az illetékesek úgy gondolták, hogy érdemes lesz mindkét találkozót képernyőre tűzni hazánkban. Talán a Spílernél kiszagolták, hogy a Schalke (amely nagyon lassan tér magához a Bundesligában az ötvereséges kezdés után) gólparádét rendez Moszkvában. A Porto és a Galatasaray meccse a Dragaooban komoly adok-kapok randit hozhat, mindenféle értelemben.

A csoport állása: