Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atlanta United ászát akarja az Arsenal! – sajtóhír

A Daily Mirror információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal a januári transzfer időszak folyamán szeretné szerződtetni a Gerardo Martino által irányított Atlanta United ászát, Miguel Almiron-t…

A brit napilap úgy értesült, hogy az Unai Emery vezette Arsenal 15 millió fontos ajánlatot készül tenni a paraguayi támadó középpályásért cserébe! Az Atlanta Unitednél egyértelműen ellopja a show-t a bombaformában futballozó venezuelai, Josef Martínez, de Miguel Almiron is kimagasló teljesítményt nyújt. Posztjából kifolyólag a gólokat mellett a gólpasszokban is jeleskedik a 24 esztendős labdarúgó, akinek mindenképp hatalmas szintlépést jelentene az, ha az Arsenalhoz igazolhatna. 

Miguel Almiron az MLS aktuális szezonjában ez idáig 32 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 12 találatot és 13 gólpasszt jegyzett. Az Atlanta United mellett egyébként még a paraguayi ligában érdekelt Cerro Porteno színeiben, illetve az argentin bajnokságban szereplő Lanús futballistájaként rúghatta a bőrt.