Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSV egyik legjobbját akarja a Chelsea! – sajtóhír

A Daily Star információi szerint a Maurizio Sarri által irányított Chelsea szeretné szerződtetni a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie) szereplő PSV Eindhoven mexikói csillagát, Hirving Lozano-t…

A brit napilap úgy értesült, hogy Maurizio Sarri szeretné megerősítene csapata támadószekcióját. A Chelsea két csatára, azaz Alvaro Morata és Olivier Giroud mondhatni nem igazán oltja a gólokat. A spanyol futballista 12 tétmérkőzésen mindössze 3 találatot jegyzett, míg a francia labdarúgó 10 találkozón egy alkalommal sem volt eredményes(!!). Fogalmazzunk tehát úgy, Eden Hazard nélkül a Chelsea eléggé szerénykedne a lőtt gólok tekintetében.  

Ennek tekintetében érkezhet a PSV Eindhoven mexikói gólfelelőse, Hirving Lozano. A 23 esztendős támadót az elmúlt hónapokban jó néhány csapattal hírbe hozták már, egyáltalán nem lenne meglepő, ha a közeljövőben egy top klubban kötne ki. Lozano természetesen ebben a szezonban is ontja a gólokat a PSV Eindhoven színeiben, a mexikói csillag a 2018/2019-es idény folyamán minden frontot egybe véve ez idáig 15 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 11 gólt szerzett.