Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca – Real: ezt gondolja ter Stegen a legnagyobb madridi hiányzóról

Vészesen közeledik az FC Barcelona és a Real Madrid hétvégi rangadója. A vasárnapi mérkőzés esélyesének inkább a hazai Barca tűnik, amely sokkal életerősebbnek tűnik a sérült Messi nélkül is, mint a nyár óta csak félkarú óriásnak tűnő „Királyiak”.

Ez az El Clásico egy kicsit más lesz, mint amit az elmúlt bő tíz évben megszokhattunk. Nem lesz ott a pályán sem Lionel Messi, sem Cristiano Ronaldo. Azonban míg előbbi csak egy kellemetlen könyöksérülés, addig utóbbi eligazolása miatt lesz távol. Cristiano Ronaldo és a Real Madrid viszonya csak romlott, mióta elhagyta a Bajnokok Ligája címvédőjét, így erősen meglepődnénk, ha még valaha pályára lépne a legnagyobb spanyol klasszikuson.

A portugál sztár nélkül is érdemes lesz azonban vigyázni a madridiakkal. Legalábbis ezen a véleményen van a Barca elsőszámú kapusa, Marc-André ter Stegen:

„Nem csak egy játékosra szabad figyelni. A Real Madridnak sok olyan játékosa van, aki egymagában is minőséget képvisel. Igaz viszont, hogy Cristiano Ronaldo rengeteg gólt szerzett, és nagyon fontos játékosa volt a Real Madridnak, így természetes, hogy észre vehető a hiánya. Látni fogjuk, hogy miként tudják eztán megoldani a dolgukat a jövőben. Számunkra viszont az a fontosabb, hogy az egész szezonra koncentráljunk, és mint minden nagy csapat, mi is komoly célokat akarunk elérni.”

– nyilatkozta a 26 esztendős német portás.