Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal csaphat le a Roma tehetségére – sajtóhír

Az olasz bajnokság (Serie A) 14. fordulójának vasárnap esti rangadóján az Arsenal játékosmegfigyelői a lelátóról nézték, amint az AS Roma tehetséges támadója gólt szerzett, mellyel úgy tűnik, végérvényesen meggyőzte az “Ágyúsokat” arról, hogy érdemes lenne megszerezniük őt…

A The Mirror információi szerint az Arsenal a januári átigazolási időszakban meg akarja szerezni Cengiz Ündert az AS Roma csapatától, de éles versenyre lehet számítani, hiszen több kérő is van a tehetséges játékos iránt.

A 21 esztendős török szélső tavaly nyáron 13.4 millió euró ellenében a Basaksehir gárdájától az AS Romához, miután az olasz klub mellett többek közt az Arsenal és a Manchester City is szemet vetett rá.

A tavalyi szezonban 32 mérkőzésen kapott lehetőséget a Romában, s nyolc találatot szerzett, miközben a török válogatottban is egyre több feladatot kapott. Ünder az idei szezonban 17 pályára lépés alatt négyszer volt eredményes, kétszer a bajnokságban, kétszer pedig a BL-ben.

Ünder aktuális piaci értéke 27 millió euró a Transfermarkt oldala szerint, az átigazolás pedig vélhetően 50 millió euró körüli összeg ellenében valósulhat meg.