Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Török élcsapat vinné az amerikai válogatott védőt! – sajtóhír

A Fanatik legfrissebb értesülései szerint a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) szereplő Trabzonspor érdeklődik a szabadon igazolható Walker Zimmerman iránt, aki az MLS 2018-as szezonját a Los Angeles FC színeiben töltötte…

Újabb amerikai válogatott futballista igazolhat adott esetben Európába Walker Zimmerman személyében, hiszen ahogy már említettük, a Fanatik információi alapján a Trabzonspor gondolkodik a fiatal hátvéd szerződtetésében. Zimmerman számára remek első európai megállóhely lehetne a török együttes, hiszen a trabzoni alakulat jelenleg a 2. helyen áll a bajnokságban, azaz komoly célokért küzdhetne. 

Walker Zimmerman 2011 és 2012 között a Furman Egyetem csapatában futballozott, majd innen került 2013 januárjában a Dallas kötelékébe. A kétszeres U.S. Open Kupa győztes együttesnél jó néhány évet lehúzott, eleinte elvétve jutott szóhoz, a Dallas alapemberévé nagyjából a 2015-ös szezon közepe fele kezdett válni. Innen 2017 decemberében a Los Angeles FC-hez vezetett az útja, a 2014 októberében megalakult gárdában kétségtelenül meghatározó szerepkört töltött be, ráadásul 4 gólt is szerzett, ami egy védő részéről egyáltalán nem kevés. Emellett az előző esztendőben többször behívták az amerikai válogatott, lehetőséget kapott Bosznia-Hercegovina, Bolívia és Olaszország ellen is.