Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ezekért büntetik meg csapaton belül a Real Madrid játékosait

Egy spanyol tv-csatorna hozta nyilvánosságra azokat a büntetéseket, amiket a Real Madrid játékosaira szabhatnak ki a különböző szabályszegésekért. 

Forrás: AS

A spanyol Cuatro televíziós csatorna nyilvánosságra hozta, hogy miért büntethetik a Real Madrid játékosait, és hogy ezekért mennyit kell fizetniük.

A leggyakoribb probléma a késés. A királyi gárda mindig arra kéri a labdarúgóit, hogy 45 perccel korábban érkezzenek meg az edzésekre, és ha már csak 5 percet késnek, 250 eurót kell fizetniük. A büntetés a késés mértékétől függ: 15 perc elteltével már 500 euró a büntetés, de ha ennél is többet késnek, akkor ez akár 1000 euróig is felmehetnek. 

Ha egy labdarúgó kihagyja a tréninget, akkor nem kevesebb, mint 3000 eurót (kb. 1 millió Ft-ot) kell fizetnie büntetés gyanánt.

A mobiltelefon egy másik gyakori probléma a játékosoknál, és ha tiltott helyen és időben használják, mint például az erőnléti edzéseken, akkor szintén 250 eurót kell fizetniük, de az akár 500 és 1000 euró is lehet, ha például az öltözőben használják ezeket.

A Real Madrid azt sem tolerálja, hogyha valaki felszed néhány plusz kilót, hiszen ha többet mutat a mérleg az ideális testsúlynál, újabb 250 eurós büntetést kapnak.

A királyi gárda azonban a szabadnapokat sokkal lazábban kezeli, tehát a játékosok elhagyhatják Madridot ha szeretnék, akár magánéleti, akár munkaügyek miatt. Ha viszont előzetes bejelentés nélkül teszik meg mindezt, akkor 250 és 1000 euró közötti büntetésre számíthatnak.