Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi csapatához kerülhet vissza a Barca mellőzöttje – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint az FC Barcelona januárban kölcsönadhatja a több játéklehetőség érdekében az első csapatból egyre inkább kiszoruló, jelenleg is  combsérüléssel bajlódó csatárát…

Az AS beszámolója értelmében az FC Barcelona csapata arra készül, hogy a januári átigazolási időszakban kölcsönadja Ousmane Dembélé játékjogát nevelőegyesülete, a francia Rennes részére.

Mint ismeretes, a 22 esztendős támadó az idei szezonban sérülései és formahanyatlása miatt mindössze öt bajnokin és négy BL-meccsen tudott csapata rendelkezésére állni, és csupán egyetlen találat fűződött a nevéhez. Dembélé egyelőre korántsem tudta beigazolni az előzetesen hozzáfűzött reményeket, hiszen emlékezhetünk rá, hogy 2017. nyarán 105 millió euró és további bónuszok ellenében igazolta le őt a katalán óriás a Borussia Dortmundtól. Azt megelőzően, Dembélé a 2015-2016-os idényben 12 gólig jutott a Rennes első csapatában.

A Barca szeretné, ha a számára megszokott környezetben Dembélé ismét formába lendülne, a forrás pedig kiemeli, hogy az egyre eredményesebb Messi-Griezmann-Suárez hármas mellett a fiatal francia nem kerülhet be a kezdőbe, ráadásul Perez és Fati is sokkal meggyőzőbben teljesített nála az aktuális szezonban.