Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSV: A Chelsea-től igazoltak védőt

A holland PSV Eindhoven együttese szerződtette a Chelsea tulajdonában lévő, Jeffrey Brumát, aki az elmúlt két idényt a német Hamburgban töltötte.

A négyszeres holland válogatott játékos a Feyenoord nevelése, mindössze 16 esztendősen igazolta le a Chelsea együttese, ám ott mindössze négy felnőtt bajnokin léphetett pályára. Így nem meglepő módon az elmúlt két idényben tudott csak kiteljesedni, a HSV-nél. A hamburgiaknál már jóval több lehetőséget kapott, ezért is volt nagy az érdeklődés iránta, különösképpen hazájából.

A végső befutó Brumáért pedig Dzsudzsák Balázs egykori kenyéradója, a legutóbb ezüstérmet szerző PSV Eindhoven lett. A Philips-gyáriak az utóbbi időben ugyan több játékosuk eladásán dolgoztak, dolgoznak, mégis érzékelhetően építik a csapatukat, készülve az új szezon kihívásaira.

Hír még az eindhoveniek háza tájáról, hogy leigazolták a tehetséges U21-es válogatott játékost, Florian Jozefzoont az RKC-tól. Sőt, ami még fontosabb, újra kezdték a tárgyalásokat az Alkmaarral, a liga egyik legfényesebb csillagának, Adam Mahernek a megszerzése érdekében.

Balogh József