Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Red Bull: Eligazolt a csatár; 10 milliókat adnának az afrikai sztárért

Nagy mozgoldás lehet a Red Bull csapatainál. A német Leipzig túladott csatárán, a Salzburgból pedig az egyik legnagyobb név távozhat.

insider.de

Remekül kezdett a Bundesliga 2-ben az ambíciózus RB Leipzig, ahol azonban túl sok játékos áll Alexander Zorniger rendelkezésére. A német csatáruk így Ausztirában tölti a szezont, Denis Thomalla kölcsönben az SV Josko Ried játékosa lesz. A 22 esztendős német támadó a Hoffenheim nevelése, a Riednél már a negyedik német légiós lesz.

“Deni Thomalla már sokat játszott az RB Leipzignál a másodosztályban. Ő egy olyan játékos, aki a labdákat jól meg tudja tartani, gyorsan lövési lehetőséget keres és nagyon gólveszélyes.” – mondta a kölcsön kapott játékosról Oliver Glasner, az osztrák klub edzője.

laola1.at

A Red Bull Salzburgnál is csökkenhet a látszám, ott a szenegáli válogatott szélső, Sadio Mané távozása szinte biztosra vehető. A 22 éves, villámgyors és rendkívül technikás szélső kedden hagyta ott az edzést, a hírek szerint a Salzburg ugyanis nem engedte el őt a Dortmundhoz.

Mané kijelentette, hogy távozni akar, Ralf Rangnick sportigazgató pedig nem gördít akadályt elé. Angiából máris két kérője akad a játékosnak: a ‘sportsenegal’ reggel azt írta, hogy a Tottenhamba igazol Mané, az átigazolási díj 10 millió euró körüli lehet. A ‘Sky Sports’ legújabb híre szerint a Southampton 15 millió eurós ajánatot küldött Salzburgba, a transzfer így közeleg.

Galeß