Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Tovább vergődik az Arsenal

Elképzelhető, hogy már a forduló előtt sem volt kérdés, hogy az Arsenal csapatának van-e még esélye felkapaszkodni, az éllovas Chelsea-re. A mai újabb jelek szerint az „Ágyúsoknak” idén sem kell aggódniuk, hogy a klubházban hová helyezzék el, a 2004 óta, csak áhított Premier League trófeát.

www.goal.com

Premier League – 8. forduló
Arsenal – Hull City
A hátsóalakzatban meglehetősen tartalékos Arsenal együttese egy hullámzó iramú, és kilátásokkal, kilátástalansággal teli meccsen van túl. A londoniak hiába szerezték meg már az első negyedórában a vezetést, a Hull gyorsan tudott egalizálni.
Mindettől függetlenül a Wenger-tanítványok két ellentétes 45 percet teljesítettek. Ugyanis a második félidőre kiegyenlítődött a labdabirtoklás, és a helyzetek száma is visszaesett, a vendégkapu előtt.
Az, hogy nehogy véletlenül bejöjjön a zakófaktor, arról Danny Welbeck tett. A nyáron, a Manchester Unitedtől igazolt válogatott csatár a ráadásban egyenlítette ki, a Hull majd egy játékrészen keresztül őrzött előnyét.
Végeredmény: 2-2
Gólszerzők: Sánchez (13. perc), Welbeck (90+1.), illetve Diamé (17.), Hernández (46.)

Everton – Aston Villa 3-0
Szinte biztos volt, hogy a két gárda közül az egyik megszakítja borzalmas sorozatát. A liverpooliak szeptember 13 óta nem nyertek Premier League meccset, miközben a Villa elmúlt három bajnokiját egyaránt bukta, ráadásul rúgott gól nélkül.
Nos, a birminghami együttes gólképtelensége most sem szakadt meg. Ellenben az Everton szezonbeli egyik legjobb produkciójával rukkolt elő, amelynek most nem volt részese, a végig padozó Muhamed Besic.
Végeredmény: 3-0
Gólszerzők: Jagielka (18. perc), Lukaku (48.), Coleman (76.)

Burnley – West Ham United
A West Ham folytatja remeklését, és egyre inkább kezd megragadni az élmezőnyben, miközben a Burnley megindult a konzerválódás útján, már ami a kiesőzónát illeti.
Végeredmény: 1-3
Gólszerzők: Boyd (60. perc), illetve Sakho (49.), Valencia (54.), Cole (71.)

Balogh József