Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rudi Garcia a kirúgás szélén?

Több olasz hírportál is úgy tudja, hogy a francia edző rúdja eléggé kifele áll Romából, és ultimátumot kapott a vezetőségtől. A téli szünetig hátralevő 4 meccsen mentheti meg az állását.

Rudi Garcia

A Farkasok végtelenül megalázó vereséget szenvedtek a Bajnokok Ligájában kedden a Barcelona ellen, és a 6-1-nél még több is lehetett volna, ha Szczesny nem véd úgy, ahogy. Az Il Mesaggero értesülései szerint az év végéig hátralevő 4 találkozón dől el Garcia sorsa. Az ellenfelek: Atalanta, Torino, BATE Boriszov, Napoli.

Amennyiben nem tudja hozni az eredményeket a Lille-lel korábban bajnoki címet nyerő menedzser, akkor az ő helyére valakit kerítenie kell a vezetőségnek. A Corriere dello Sport legvalószínűbb jelöltjei Fabio Capello, Luciano Spalletti és Walter Mazzarri. Capello és Spalletti már dolgozott korábban a Románál, ugyanakkor, ha Garcia esetleg csak a nyáron menne, az új lehetséges helyetteseket vethetne föl. Ekkor szóba jöhetne a jelenleg a Bayer Leverkusent irányító Roger Shmidt, az olasz válogatott szövetségi kapitánya, Antonio Conte, valamint a jelenleg klub nélküli Carlo Ancelotti.

Vannak már tervek tehát a pótlásra, Rudi Garcián hatalmas nyomás van, de azért nem nyerhetetlen meccsek ezek, egyedül a Napoli elleni rangadón nem egyértelmű esélyesek.

Tereh Balázs