Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Soto horrorisztikus sérülése – videóval (+18)

A tegnap délutáni Bundesliga 31. fordulójában megrendezett Mainz – Hamburger SV bajnokin szenvedett sérülést a hazaiknál a 34 esztendős kolumbiai Elkin Soto. A Mainz labdarúgójának sérülését már nézni is rossz – a HSV részéről van der Vaart érkezett nyújtott lábbal, a dél-amerikai lendített lábában eltört a térdkalácsa és részleges térdszalag-szakadást szenvedett. A videót csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

2,w=985,c=0.sport

A Mainz alapemberére hosszú kihagyás várhat (forrás: sportbild.bild.de)

Tegnap beszámoltunk a Mainz – Hamburger SV német bajnokiról, melynek 30. percében, 0-0-s állásnál szenvedett brutális sérülést a hazaiak kolumbia játékosa, Elkin Soto. A dél-amerikai a mellel maga elé tett labdára lendítette a lábát, amikor van der Vaart berepülve érkezett. Soto lába felcsapódott a holland érkezésével, melynek következtében eltört a Mainz labdarúgójának térdkalácsa, valamint részleges térdszalag-szakadást is szenvedett a válogatott játékos. A Mainz sportigazgatója nagyszerű gesztust tett csapatuk sérültje felé – Christian Hiedel azonnal szerződéshosszabbítást ajánlott Sotónak.

“Amint túl lesz az operáción, máris aláírhatja az új szerződését. Szorítunk a mielőbbi felépüléséért, várjuk vissza a kezdőcsapatba” – mondta a Mainz sportigazgatója.

Mi is bízunk benne, hogy mielőbb újra láthatjuk pályára lépni a kolumbiaiak 26-szoros válogatott középpályását! Soto 2007. január 31-e óta játszik a Mainzban, és 205 meccsén 15 gólt rúgott, valamint 15 gólpasszt osztott ki.


Nagy Dávid