Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Emre Can nem bánta meg a váltást

Emre Can nem bánta meg, hogy a Leverkusen helyett Merseyside-ot választotta.

Emre-Can

A német válogatott játékos elmondta, hogy egyáltalán nem bánja, hogy a Liverpool miatt otthagyta Leverkusent. A 21 éves Canért 12 millió fontot fizetett a Pool tavaly nyáron. Először nem volt meggyőző a játéka, mert nagyon nem találta a helyét a csapatban. Több pozícióban is játszatták. Ebben a szezonban viszont úgy tűnik végre megtalálta a számításait. A három tagú védelmi vonalban kapott szerepet, azon belül is a jobb szélen. Minden oka meglehet az öröme, mivel a német válogatottban is bemutatkozott, mint jobb bekk. A skótok és a lengyelek ellen húzhatta magára a válogatott mezt.

Cannak szimpatikus volt a nemrég elküldött menedzser, Brendan Rodgers. Bár a Liverpool nem teljesít úgy, ahogy elvárható lenne tőlük, a hátvéd elmondta, hogy még így sem bánja a váltást, jól érzi magát Angliában és a csapatban.

A Liverpoolba vezető útja nem volt sima. Először a Bayernhez igazolt, ahol a kevés játéklehetőség miatt muszáj volt váltania, és a Leverkusenre esett a döntése. Itt egy nagyszerű egy évet töltött el. Reményei szerint Angliáról is ilyen pozitívan fog nyilatkozni a jövőben.

Nagy Gábor