Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zlatan Ibrahimovic újra a Serie A-ban?

Mint ismert, a svéd támadó idén nyáron lejáró szerződését nem hosszabbította meg a Paris St. Germain, így négy sikeres esztendő után távozni fog a francia fővárosból. Zlatan Ibrahimovic iránt állítólag több együttes is érdeklődést mutat, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen kora ellenére továbbra is kirobbanó formában van. A legfrissebb fejlemény szerint a Juventus is bejelentkezett a rutinos csatár játékjogáért.

20140806zlatan-ibrahimovic-serie-a-juventus 

A Daily Star információja szerint a Juventus szeretné szerződtetni Zlatan Ibrahimovicsot. Az olasz együttes mellett állítólag a Manchester United és az Arsenal is szívesen látná a svéd támadót. Miután távozott a torinói gárdából több komolyabb sikerben is része volt, hiszen rengeteg trófeát nyert, de közben a Juve két nagy riválisát is megjárta. Ebből kifolyólag kérdéses, hogy vajon a drukkerek mit szólnának a visszatéréséhez. 

Zlatan Ibrahimovic 2004-2006-ig rúghatta a bőrt a Juventus színeiben. A “zebrák” 16 millió euró ellenében igazolták le az Ajaxtól. Minden frontot egybe véve 92 mérkőzésen léphetett pályára, melyek során 26 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját. Az “öreg hölgy” kizárását követően Ibra az Internazionale együttesébe szerződött, majd a későbbiekben az AC Milant is megjárhatta. 

Németh Boldizsár