Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Raiola: “A Real is akarta Pogbát, de neki más tervei voltak!”

A szuper-ügynök, Mino Raiola elmondta, hogy a Real Madrid komoly érdeklődést mutatott Paul Pogba iránt, a francia klasszis azonban Madrid helyett Manchesterbe akart igazolni.

(Kép: thescottishsun.co.uk)

Paul Pogba a világ legdrágább labdarúgójaként igazolt át a nyáron az olasz bajnok Juventustól az angol Manchester United együtteséhez.
A francia középpályás ügyeit intéző, ‘szuper-ügynöknek’ titulált Mino Raiola szerint Pogba hazatért Manchesterbe.
“Paul (Pogba) körül az Európa Bajnokságot követően gyorsultak fel az események, addig nem is beszéltünk erről. Paul az EB után egyértelműen jelezte nekem, hogy csakis Angliába akar igazolni. Manchester ugyanis mindig is az ő otthona lesz!”  – így Raiola, aki elárulta, hogy egyébként az MU jelenlegi menedzsere, José Mourinho nagy rajongója Pogbának, akit már a Chelsea élén is megpróbált leigazolni egy évvel korábban, csakhogy az semmiképpen sem a megfelelő pillanat volt a váltást illetően.

“Zidane kereste Pogbát, le akarta igazolni, ahogy még 5 vagy 6 másik klub is. A Manchester United most jóval erősebb lett Paullal, a Real Madrid pedig ezt nem mondhatja el magáról!” – bökött oda egyet a Real Madridnak Raiola.

Nagy Ákos