Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Átigazolások kipipálva, jöhetnek a szerződéshosszabbítások!

Albert Soler a Barcelona sportigazgatója elmondta, hogy az átigazolási piac zárultával a klub egyik fő célkitűzése meghosszabbítani Lionel Messi, Luis Suárez és Ivan Rakitics a szerződését.

Albert Soler (Kép: sport.es)

Sikeres nyári átigazolási időszakot tudhat maga mögött az FC Barcelona. A katalánoknak sikerült minden posztra új embert igazolniuk, és teljesült Luis Enrique vezetőedző azon kívánsága is, hogy minőségileg is bővüljön a keret.
Mint ismert, a kapuba érkezett Jasper Cillessen, a védelembe Samuel Umtiti és Lucas Digne, a középpályára az újdonsült Európa-bajnok André Gomes mellett Denis Suárez, a csatársorba pedig a tehetséges Paco Alcácer.

“Kiváló nyarat zártunk az átigazolási piacon! Sikerült teljesítenünk azt a célunkat, hogy minőségileg bővítsük a keretet, ugyanakkor fiatal és ambiciózus játékosokat igazoljunk. Csak megemlíteném, hogy mi 120 millió euróból minden posztra hoztunk egy nagyszerű labdarúgót… Hogy mást ne mondjak, a Manchester United ugyanekkora összeget áldozott egyetlen új labdarúgóra!” Idézi Albert Solert, a Barca sportigazgatóját a Marca.
Soler úr a Barca vezetésének következő nagy feladatát is kijelölte. “A csapatunk kész, ezek után arra kell koncentrálnunk, hogy sikerüljön meghosszabbítanunk a kulcsjátékosok, mint Suárez, Messi és Rakitics szerződését!”

Messi jelenlegi kontraktusa egyébként 2018, Suárezé és Rakiticsé 2019 nyaráig érvényes a katalán fővárosban.

Nagy Ákos