Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Nem bírt egymással az Espanyol és a Depor – videóval!

Az unalmas első félidő után egy jó másodikat láthattak a nézők a La Liga 17. fordulójának nyitómeccsen, de így is csak egy döntetlen született a mérkőzésen. 

w_900x700_06215743_ac39662

Forrás: laliga.es

Espanyol – Deportivo La Coruna: 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Moreno (63.) ill. Borges (59.)
Kiállítás: 
Juanfran (90.)

Elég unalmas első félidőt játszott mindkét csapat, igaz nagyon kiegyenlítettek voltak az erőviszonyok. Nem volt sok próbálkozás és kapuralövés, a labdabirtoklásban is egyformák voltak a statisztikák. Gólt nem is szereztek ekkor.

A második félidő már eseménydúsabb volt. A 49. percben a Depor játékosa, Borges a felsőlécet találta el 25 méterről. Válaszul a másik oldalon Gerard Moreno kapáslövését Tyton bravúrral védte. Két perc múlva Piatti lövésébe ért bele a Depor kapusa. A következő perek a Deporról szóltak, aztán az 59. percben sikerült megszerezniük a vezetést. Emre Colak ívelte be remekül a szögletet a kapu elé, amire Borges érkezett fejjel, és jutatta be a labdát a hálóba. Nem örülhettek viszont sokáig, hiszen 4 perccel később kiegyenlített az Espanyol. Caricol adta be a labdát a kapu elő, amibe még épp bele tudott érni egy védő, de a labda így Moreno elé pattant, aki könnyedén lőtte be azt a hálóba. A meccs utolsó harmadára leült egy kicsit a meccs, a 90. percben viszont Juanfran megkapta a második sárgáját, így kiállították. A Depor 10 emberrel fejezte be a meccset, de ez már nem befolyásolta a végeredményt.