Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Spurstől igazolt a PL sereghajtója – hivatalos

A Premier League-ben sereghajtó Swansea együttese komoly erősítésekbe kezdett, az új vezetőedző Paul Clement már harmadik játékost szerződtette. Ezúttal a Tottenham mellőzött utánpótlás válogatott középpályását szerezték meg.

C2YptohWIAA70pc

Az angol élvonalbeli bajnokságban szereplő Swansea hivatalos oldalán jelentette be, megszerezte a Tottenham mellőzött középpályását Tom Carrollt. A 24 éves játékos három és fél évre kötelezte el magát a PL-ben sereghajtó gárdához, a vételárat a felek nem hozták nyilvánosságra. Paul Clement a Swansea új menedzserének Carroll már a harmadik szerzeménye, Narsinghot a PSV-től, valamint Martin Olssont még korábban szerződtette az angol tréner.

Caroll korábban már szerepelt kölcsönben a Swansea együttesénél még a 2014/2015-ös szezonban. Abban az idényben 18 mérkőzésen jutott szóhoz és 1 gólt szerzett. A Tottenhamnél töltött négy szezonja során mindössze 50 alkalommal lépett pályára minden sorozatot tekintve, a PL-ben pedig csupán 24 alkalommal szerepelt a Spurs csapatában. Pályafutása során szerepelt többek között Leyton Orient, Derby County és QPR csapatánál is kölcsönben.

A 24 éves középpályás 2013 és 2015 között az angol U21-es válogatott aktív tagja volt 17 mérkőzésen lépett pályára és 2 gólig jutott.