Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Alexis Sánchez tagadja a pletykát

Bár különös hétvégi megnyilvánulása után tovább erősödhetnének a távozásáról szóló felhangok, a pletykagyártást máris szeretné elkerülni Alexis Sánchez. A chilei támadó az Arsenal hivatalos Youtube csatornáján nyilatkozott elhatározásáról.

255d56d500000578-2942492-alexis_sanchez_is_willing_to_defy_medical_advice_to_play_for_ars-a-79_1423228483885

Az angol sajtó szerint Sánchez már néhány hete bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg szerződését az „Ágyúsokkal”, amely jelen állás szerint 2018 júniusáig érvényes. Állítólag a dél-amerikai sztár magasabb fizetést szeretne kicsikarni, lévén ő a gárda egyik legfontosabb játékosa.

Sánchez hozzáállásán, illetve a megítélésén sokat ronthatott a hétvégi eset is. A chilei ugyanis nehezen fogadta el, hogy miközben az angol bajnokság gólkirályi címére hajt, a „könyörtelen” Arsene Wenger a Swansea elleni 4-0 alkalmával lecserélte őt a hajrában, így akadályozva meg játékosát a második gólja megszerzésében.

Természetesen csak Wenger rotációs elvet igénylő pihentetéséről volt szó, ám a pályára mindig szívét-lelkét kirakó Sánchez ezt nehezen viselte.

A negatív kicsengés elkerülése érdekében az Arsenalnal gyorsan léptek, és gyorsan őszinte(?) szavakra bírták a renitens csillagot:
Úgy érzem nagyon boldog vagyok, és jól érzem magam a klubnál. Szeretném megnyerni a szurkolóknak a bajnokságot. Ehhez a rajongók szurkolása is elengedhetetlen. Meg kell nyernünk a Premier League-et, vagy a Bajnokok Ligáját. Úgy érzem, hogy fontos szereplő vagyok ebben, és ezt a csapattársaim is érzik minden nap. Én minden meccsen megpróbálom bebizonyítani, hogy egy fontos játékos vagyok.”.

Balogh József