Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Békéscsaba: Indulhat a felújítás

Aláírták a kivitelezési szerződést, így hamarosan megkezdődhet a Kórház utcai létesítmény felújítása.

????????????????????????????

A bmsextra.hu-n jelent meg a hír, miszerint aláírták a szerződést, így minden akadály elhárult, hogy elkezdjék a régi ülőhelyi lelátó bontását, majd újat húzzanak fel a helyére. A beruházás két éve húzódik, most azonban megmozdult valami a megyeszékhelyen. Minderről elsőként Szarvas Péter adott információt. A polgármester szerint a munkálatok alatt zavartalan lesz a mérkőzések lebonyolítása.

„A sportszerető futballrajongó csabaiak komfortérzetét javító felújításra írtunk alá kivitelezési szerződést ma délután.

A tervek szerint még idén befejeződhetnek a Kórház utcai stadion fejlesztési munkálatai. A munkálatok alatt a mérkőzések folyamatosak lesznek, így a nézők végigkövethetik a korszerűsítés menetét.

A teljes beruházás műszaki tartalma magában foglalja a centerpálya észak-nyugati oldalán lévő elavult lelátó elbontását, annak átépítését (az elbontott lelátó helyén új, kb. 2400 férőhelyes fedett lelátó épül), a centerpálya dél-keleti oldalán lévő lelátó lefedését, itt és a lelátó északi részén vizesblokk és büfé kialakítását, valamint a meglévő pályavilágítás korszerűsítését, bővítését.

Bizakodó vagyok a kivitelezés minőségét és pontosságát illetően és a lila-fehérek fejlesztéshez méltó teljesítményét illetően is, amelyek eredményeként jobb körülmények között, minél több csabai szurkolhat majd a csapatnak.” – olvasható a polgármester közösségi oldalán.

csaba

Ezáltal a következő szezonokban befejeződik a korszerűsítés, és egy mai kornak megfelelő arénában fogadhatja ellenfeleit a Csaba, amely nem titkoltan visszavágyik az élvonalba.

Gavalovits Sándor