Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két alapember is megsérült a Real Madridnál

Nincs idén szerencséje a sérülésekkel a Real Madridnak, eddig minden meccsükön sérült volt legalább két játékosuk is. Most viszont két alapemberük dőlt ki hetekre, Marcelo és Modric személyében. 

14850905144148

Forrás: Marca

A sérült játékosok listája és játék nélküli ideje is bővül a Real Madridnál, ahogy az egész idényben. Eddig két ember nem volt még sérült a csapatban a szezonban, Nacho és a harmadik számú kapusuk, Rubén Yáñez. Most két alapember, Modric és Marcelo lett harcképtelen, ráadásul 1-1 hónapra.

Update! A Real Madrid hivatalos közleménye szerint, Marcelónál a tesztek kimutatták, hogy a játékos kettes fokozatú izomsérülést szenvedett a bal combhajlító izmában. Az előzetes hírek szerint várhatóan egy hónap kihagyásra kényszerül. Luka Modric esetében szintén izomproblémák állnak fönn, de várhatóan “csupán” 10-14 napos rehabilitáció vár rá. A horvát középpályásnál a jobb lábában található “távolító” izomban diagnosztizált izomhúzódást.

Mindketten a Malaga elleni meccsen sérültek meg. Marcelót egy rúgás után azonnal le kellett cserélni még az első félidőben, Modric pedig saját lábán hagyta el a pályát a másodikban, de látszott rajta, hogy nincs minden rendben.

Nagyon rosszkor jöttek a sérülések, hiszen szerdán le kel küzdeniük a hátrányukat a kupában a Celta Vigo ellen, de a fent említett két játékos mellett hiányozni fog még a meccsről Pepe, Carvajal, Bale, sőt minden bizonnyal James is, viszont a kolumbiai mindenképpen szeretne már pályára lépni.