Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Milan csatár érkezett kölcsönbe a Watfordhoz – hivatalos

A Watford tegnap este hivatalosan is bejelentette, hogy a szezon hátralévő részébe kölcsönbe érkezik hozzájuk az AC Milan francia csatára, M’Baye Niang

letöltés

Forrás: espnfc.com

Niang már a szerdai Copa Italia keretéből is kimaradt, miután az olaszok edzője, Vincenzo Montella azt javasolta a játékosnak, hogy keressen egy másik csapatot magának a télen. A Watford rögtön be is jelentkezett a csatárért, ahol a szezon végéig fog játszani, de opciójuk van arra, hogy az idény végén megvásárolják a játékost. A hírek szerint az Everton, a Stoke és a Crystal Palaca is érdeklődött iránta.

“Nagyon boldog vagyok, hogy itt játszhatok.” – mondta Niang, miután hivatalossá vált a kölcsön. “Remélem, hogy sok jó meccseket fogok játszani a klubbal. A rajongók lelkesedése nagyon fontos volt a döntésemnél, csakúgy mint néhány játékos, mint például Okaka és Pereyra. Számomra ők fantasztikus játékosok és nagyon örülök, hogy velük játszhatok.”

Niangot egy évvel ezelőtt a Leicester akarta leigazolni, de a játékos visszautasította az ajánlatot, viszont most mégis a Premier League-ben fog játszani. A 22 éves csatár nem ápolt jó viszonyt az AC Milan edzőjével, és Montella mindenképpen el akarta küldeni a játékost, legalább kölcsönben.

A francia csatár 2012-ben érkezett a Milanhoz, és 62 mérkőzésen 8 gólt szerzett. Kétszer már kölcsönadták a Genoának és a Montpelliernek, de a 2016/17-es idényt Milánóban kezdte meg.

Szigeti Andrea