Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Calhanoglu a Premier League-ben?

Mint ahogy korábban már beszámoltunk róla, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen török sztárját, nevezetesen Hakan Calhanoglut négy hónapra eltiltotta a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (CAS) egy korábbi átigazolási ügy miatt. Nos, ennek köszönhetően az ifjú támadó középpályás ebben a szezonban ugyebár biztos nem léphet pályára, ám az sem kizárt, hogy a következő idényben már egyáltalán nem a “gyógyszergyáriak” alkalmazásában fog állni. 

1446604646850771

A 22 esztendős török válogatott labdarúgó a Fanatik című török lapnak adott interjút, melyben elárulta, hogy amennyiben az isten is úgy akarja, akkor a következő szezonban a Chelsea futballistája lesz. Emellett azt is hozzátette, több csapat is szeretné leigazolni. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2019 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 18 millió euróra becsüli a piaci értékét. 

Hakan Calhanoglu 2014 nyara óta tartozik a Bayer Leverkusen kötelékébe. A “gyógyszergyáriaknál” gyakorlatilag a kezdetektől fogva húzóembernek számít, így az eltiltása mindenképp komoly érvágást jelent a klub számára. A leverkuseni alakulat színeiben eddig minden frontot egybe véve 115 mérkőzésen jutott szóhoz, melyek során 28 alkalommal volt eredményes illetve 29 gólpasszt is kiosztott a társai között. 

Németh Boldizsár