Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Eibar jobbhátvédjét hozhatja el a Barca – sajtóhír

A Barcelona szeretné minél előbb megoldani a jobbhátvéd problémát, miután Aleix Vidal sérülés miatt több mint 5 hónapra kidőlt. Spanyol lapinformációk szerint az Eibar jobbhátvédjét, Ander Capát nézték ki. 

1487270689_234830_1487271073_noticia_normal

 

Forrás: AS

A spanyol szabályok értelmében egy klub akkor igazolhat az átigazolási időszakon kívül is, amennyiben a keretéből egy játékos minimum öt hónapos kihagyásra kényszerül egy szezon közben elszenvedett sérülés következtében. Ugyanakkor a kiszemelt játékosnak vagy a La Ligában kell játszania, vagy szabadon igazolhatónak kell lennie. Ezek közül az elsőnek megfelel Capa, az Eibar viszont nem szeretne megválni tőle, hacsak ki nem fizetik érte a játékos kivásárlási árát, ami 10 millió euró. Ebben az esetben a hátvéd már februárban csatlakozhat a katalán klubhoz. A Barcelona azonban nem szeretne 10 milliót fizetni érte, illetve a kölcsön sem jöhet szóba náluk.

Capa gyerekkora óta az Eibar játékosa, aki éveken keresztül segítette csapatát, nem csak az első osztályban. A hírek szerint csak akkor akar távozni, ha mindkét fél megegyezett a részletekről.