Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real: Zidane mindenáron maradásra bírná Ronaldót

A napokban robbant a pletyka, miszerint korunk egyik legjobb futballistája, Cristiano Ronaldo alaposan megsértődött jelenlegi klubjára, a spanyol élvonalbeli Real Madridra, és még ezen a nyáron távozna a Bernabéuból. A legfrissebb hírek szerint ezt szeretné elkerülni a madridiak francia trénere, Zinedine Zidane.

Zidane-Ronaldo-May2017-615x400Zidane és Ronaldo között remek a kapcsolat (fotó: Daily Post)

Dióhéjban összefoglalva a dolgokat: Cristiano Ronaldo adóbotránya nem új keletű hír, a spanyol hatóságok nyomozást folytatnak a portugál klasszissal szemben, a vád adócsalás. Bár a Real Madrid közleményben kiállt hetes számú spílere mellett, egyes sajtóértesülések szerint a háttérben arra kérte a spanyol lapokat a klub, hogy az adócsalással kapcsolatos cikkekben ne a királyi gárda mezében ábrázolják Ronaldót. Miután ezt megtudta a négyszeres aranylabdás, azonnal a távozás mellett döntött.

A legfrissebb információk szerint nem igazán lehet megnyugtatni a 32 éves támadót, aki makacsul tartja magát ahhoz, hogy elhagyja Kasztíliát. A Real ugyanakkor mindenképpen megtartaná legjobbját, és természetesen Zinedine Zidane, a spanyol bajnok és BL-győztes együttes vezetőedzője is azt szeretné, hogy maradjon. A Marca értesülései szerint a francia tréner felhívta Ronaldót – aki jelenleg a Konföderációs Kupán szerepel Portugáliával – , és igyekezett meggyőzni őt a maradásról. Kettejük viszonya állítólag igencsak kivételes, tehát amennyiben Zidane nem képes rábírni Ronaldót arra, hogy ne cserélje le a Madrid habfehér mezét, ugyan ki más lenne képes rá?

Érdekesség, hogy állítólag már ez a mondat is elhagyta a világklasszis játékos száját: “Nincs visszaút, elhagyom Madridot”. Mindezt válogatottbeli csapattársainak címezte.