Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real: egy olasz sztárcsapat ajánlata talált célba Jamesért?

Már jó ideje téma a nemzetközi sportsajtóban, hogy a spanyol élvonalbeli Real Madrid mellőzött játékosa, James Rodríguez a nyár folyamán klubot váltana. A legfrissebb hírek szerint egy érte érkező ajánlat pedig el is nyerte Florentino Pérez elnök úr tetszését..!

James-Rodriguez-576386Rodríguez a Real mezében (fotó: Getty Images)

A Don Balón nevű hírportál számolt be arról, hogy az olasz AC Milan nemrégiben 60 millió eurós ajánlatot tett le Pérez asztalára James Rodríguezért, és a blancók első embere rá is bólintott a tetemes összegre.
A spanyol hírforrás szerint a Rossoneri ezzel az ajánlattal sikeresen túllicitálta a francia Paris Saint-Germaint és az angol Manchester Unitedet, ők ugyanis nem szándékoztak 40 millió eurónál többet adni a kolumbiai középpályásért. A portál azt is leírja, hogy hiába egyezne bele a transzferbe Pérez, a Milan és James között egyelőre nem folytak komoly tárgyalások, tehát az olaszok számára hátravan még a játékos meggyőzése. Ebben a hírek szerint nagy segítség lehet Jorge Mendes, aki James ügynöke – sok más futballista mellett – , és állítólag igyekszik rábírni ügyfelét arra, hogy a manchesteri vagy a párizsi kaland helyett Milánó felé vegye az irányt.

James Rodríguez az idei szezonban többször is partvonalon túlra szorult, több alkalommal is kimaradt a keretből, továbbá mindössze 22 bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz (így is összehozott 8 gólt és 6 asszisztot!). A királyi gárda vezetőedzője, Zinedine Zidane több alkalommal is azt nyilatkozta, igen fontos játékosa James, ugyanakkor a kapott játékpercek mégsem erről árulkodnak.
A Milan 60 milliós ajánlata akár azért is hihető, mert ezen a nyáron komolyan gondolja az erősítéseket Olaszország egyik legpatinásabb klubja: Franck Kessié, Mateo Musacchio, Ricardo Rodríguez és André Silva után a 25 éves dél-amerikai lehetne a piros-feketék következő fajsúlyos igazolása.