Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: Visszatér az U21-es válogatott – lapértesülés

Olasz sajtóhírek szerint a Serie A-ban szereplő AS Roma aktiválta a visszavásárlási záradékot a Sassuolo U21-es olasz válogatott középpályásának Lorenzo Pellegrinek a szerződésében.

maxresdefault

Egybehangzó sajtóértesülések szerint az AS Roma visszavásárolja nevelését Lorenzo Pellegrinit a Sassuolo együttesétől. A 21 esztendős középpályás 2007 és 2015 között a rómaiak akadémiáján nevelkedett. Pellegrini jelenleg az U21-es lengyelországi Európa-bajnokságon képvilesi hazája válogatottját, ahol az elődöntőben a spanyolokkal mérkőznek.

Pellegrini 2015. júniusában a szintén Serie A-ban szereplő Sassuolo együtteséhez igazolt, ahol összeségében 53 mérkőzésen lépett pályára és 11 találatot jegyzett. A 21 esztendős olasz válogatott középpályás az olasz felnőt válogatottban 2017. május 31-én debütált San Marino elleni mérkőzésen, melyet az olaszok 8-0-ra nyertek meg.

Pellegrini szerződése eredetileg 2020 nyaráig érvényes a Sassuolo együtteséhez és a mértékadó transfermarkt portál a játékos piaci értékét 12 millió euróra taksálja.

Kép forrása: Gazetta dello Sport