Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gold Cup: Döntetlenek a második kör nyitányán – videóval

Ma hajnalban folytatódtak a CONCACAF-zóna legnagyobb kontinens-szintű viadalának küzdelmei a Gold Cup keretein belül. A második csoportkör vette kezdetét, amely két döntetlent hozott.

IMG_20170712_095054A kanadaiak nem bírtak Costa Ricával, de ezzel nem járt rosszul egyik fél sem (forrás: twitter.com/GoldCup)

Papíron Costa Rica volt az esélyes Kanada ellen az A-csoport második fordulójának első meccsén, ám ennek ellenére nem találtak legyőzőre ezúttal sem az északiak. Ráadásul a meccs 26. percében a tornán már harmadik alkalommal lőtt gólt Davies, amivel Kanada került előnybe, ám az egyenlítést még Calvo összehozta a szünet előtt. Hiába volt mutatók tekintetében végig jobb Costa Rica, a győzelem nem jött össze. Viszont mindkét válogatott örülhet, hiszen karnyújtásnyira van tőlük az eddig szerzett 4 pontjuk miatt a továbbjutás.

GOLD CUP, A-CSOPORT • 2. FORDULÓ
Costa Rica – Kanada • 1-1 (1-1)
Helyszín: BBVA Compass Stadium
Gólszerzők: Calvo (42.), ill. Davies (26.)

https://youtu.be/mo6-yDX3VYI


A csoport későbbi találkozóján Honduras ellen az újonc Francia Guayana lépett pályára. Lényegében abszolút kiegyenlített volt a meccs, és az újonc megmutatta, tudnak veszélyesek lenni, viszont gólt ők sem lőttek, ahogy a hondurasi játékosok sem találták be, így megszületett a torna első gólnélküli döntetlenje, melynek köszönhetően még adott esetben Francia Guayana is továbbjuthat.

GOLD CUP, A-CSOPORT • 2. FORDULÓ
Honduras – Francia Guayana • 0-0
Helyszín: BBVA Compass Stadium

https://youtu.be/GsUesQq-VTU


Az A-csoport állása a második fordulót követően

IMG_20170712_094844

Holnap folytatódnak a Gold Cup küzdelmei, ezért mi szintén beszámolunk majd USA kvaerterrjének meccseiről is!

Nagy Dávid