Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar: “Egy sportolónak szüksége van a változásra”

Még mindig nehéz elhinni, de a hamarosan startoló szezonban már nem az MSN rohamoz majd Barcelonában, ugyanis egy felfoghatatlanul nagy összegért sikerült megszereznie a Paris Saint-Germain-nek Neymart. Most a brazil is megszólalt az üzlet megköttetése után.

neymar-barcelona

“Nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozhatok a Paris Saint-Germain-hez. Amióta megérkeztem Európába, ez a klub mindig is a legversenyképesebb és a legambiciózusabbak között volt. És a legnagyobb kihívás, ami a legjobban motivált, hogy csatlakozhassak új csapatomhoz – és társaim segítségével meghódítsam azokat a címeket, amikre a szurkolók úgy vágynak.”

“A PSG becsvágya csábított a klubhoz, azzal a szenvedéllyel és energiával, amivel ez jár. Négy szezont húztam le Európában és úgy érzem, kész vagyok a kihívásra.” – futotta le a kötelező köröket Neymar, majd rátért a lényegre.

“Az a megtiszteltetés ért, hogy a legjobbal játszhattam, akit csak valaha láttam és abban biztos vagyok, hogy soha nem fogok látni hozzá foghatót amíg csak élek – olyat, mint Lionel Messi.” (ezt Instagram-oldalán írta)

“Imádom Barcelonát, de egy sportolónak szüksége van a változásra. És második alkalommal életem során ellentmondok édesapámnak. Apám, értem és tiszteletben tartom a véleményedet, de már meghoztam a döntésemet – remélem támogatsz továbbra is, ahogy eddig is tetted. Most a szívemben azt éreztem, hogy ideje váltani. A következő pár évben a PSG lesz majd az otthonom.” – zárta Neymar.

A francia bajnokság ezen a hétvégén már rajtol is, így szombaton délután 17:00-tól akár már a pályán is megcsodálhatjuk a brazil zsenit a párizsi klub szerelésében az Amiens ellen.