Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Így szerezné meg a Barca Griezmannt – sajtóhír

A spanyol Cadena SER televízió El Larguero című műsorában hangzott el a legújabb információ Antoine Griezmann és a Barcelona ügyében. A katalán klub állítólag szinte bármit hajlandó lenne megtenni a francia támadónak. 

1515486644_383544_1515486761_noticia_normal

 

Forrás: Marca

A műsorban elhangzott információk szerint Coutinho leigazolása miatt biztosan nem a téli átigazolási időszakban fog az üzlet létrejönni, ami teljes mértékben érthető is. A nyáron viszont a katalán gárda hajlandó lenne a francia szerződésében szereplő 100 millió eurós kivásárlási árat az Atletico Madridnak. Emellett azt tervezik, hogy olyan fizetést ajánlanak neki, amivel abba a sávba kerül, ahol jelenleg Luis Suarez vagy Lionel Messi van.

A Griezmannhoz közel állók információi szerint a tárgyalások a játékos és a Barcelona között már előrehaladott fázisban vannak, az aláírás kulcsa pedig a fent említett pénzügyi csomag lenne. Griezmann állítólag olyan fizetéssel elégedne meg, amellyel Messi és Suarez közé kerülne a katalán klub játékosainak fizetési listájában, ami körülbelül 22 millió eurót jelenthet évenként.