Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meghozta a nyár legfontosabb döntését a Chelsea – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea vezetősége meghozta a nyár legfontosabb döntését olaszországi sajtóértesülések szerint.

A Sky Sports olaszországi részlegének értesülése szerint, a Chelsea vezetősége menesztette a posztjáról Antonio Conte menedzsert a gyenge bajnoki szereplést követően. Mint ismert az olasz szakember irányítása alatt az előző idényben a Chelsea az ötödik helyen végzett, ami az jelentette, hogy a Chelsea következő idényben nem indulhat a BL-ben. Conte a 2016-os Európa-bajnokság után távozott az olasz válogatottól, és vette át a Chelsea irányítását, amellyel első szezonjában rögtön bajnoki címet nyert.

Az olasz szakember több alkalommal is nézeteltérésbe keveredett a vezetőséggel a csapat átigazolási politkájával kapcsolatban továbbá más területeken sem egyeztek a véleményei vezetőséggel. Antonio Conte utódja minden bizonnyal a Napolit elhagyó Maurizio Sarri lesz, akivel kapcsolatban a nápolyiak elnöke, Aurelio De Laurentiis egy nappal korábban elárulta, hogy nagyon közel állnak a megállapodáshoz az angol klubbal.