Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fulham: holland válogatott érkezik Manchesterből! – hivatalos

Mozgalmas napon vannak túl az angol élvonalbeli klubok,  ugyanis az átigazolási piaci viszonylag korán a mai nap folyamán zárult a szigetországban. Az újonc Fulham vezetői ezt komolyan is vették és jelentős igazolásokkal erősítettek meg a csapat keretét a hétvégi rajtra. A legújabb szerzemény Manchesterből érkezik a Craven Cottage-ra.

A Premier League újonca a Fulham jelentős igazolásokat hajtott végre az angol átigazolási szezon utolsó napján. A londoniak legújabb szerzeménye a Manchester United ijfú holland tehetsége Timothy Fosu-Mensah. A 20 esztendős védőként és védekező középpályásként is bevethető játékos a szezon végéig szóló kölcsönszerződést kötött az PL újoncával.

Fosu-Mensah az előző szezonban is kölcsönben szerepelt a Crystal Palace együttesénél ahol 24 mérkőzésen lépett pályára. A 20 esztendős holland válogatott labdarúgó a United színeiben eddig 21 mérkőzésen szerepelt. A tehetséges játékos a holland válogatott korosztályos csapatait is végigjárta majd a 2017-ben a felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott Franciaország ellen.

Forrás: Fulham hivatalos honlapja