Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: rangadót nyert a Chelsea – videóval

Sorra kénytelen megküzdeni a városi riválisaival a londoni Chelsea együttese. Maurizio Sarri együttese most a klub egykori elfeledett menedzserével, és az általa nem is olyan régen átvett Fulhammel került szembe.

Fantasztikus minőséget képvisel az angol bajnokság, és mindazon sztárok, akiket a klubok összevásároltak, kineveltek. Egy hét alatt a padlóról állt fel a Chelsea együttese. A „Kékek” simán kaptak ki egy hete a Spurs-től, majd a „tarcsi” sima El-győzelmét (a PAOK ellen) követően ismét nyerni tudott.
Jó, papíron nem volt nehéz dolga a Sarry-csapatnak, lévén az eddig csak szenvedő Fulham volt az ellenfelük. Pontosabban csak Claudio Ranieri kinevezéséig szenvedett az újonc egylet, amely a múlt héten magabiztosan verte meg a Southamptont.

A városi derbi nem kezdődött jól a vendégek számára. Kanté ellentmondás nem tűrően szerzett labdát, majd tört előre, majd a felvezetett villámakció végén a sokat szapult Morata köszönt be.

Ugyan a továbbiakban jócskán adódott lehetőség a „Cottagers” előtt, azonban a hajrában Ruben Loftus-Cheek is betalált, magabiztossá téve a Chelsea győzelmét. A „Kékek” ha tisztes távolból is, de reménykedhetnek a bajnoki címben, míg a Fulham ugyan a következő fordulót is az utolsó helyről várja, ám tilos lesz leírni a Ranieri-legénységet.

Chelsea – Fulham 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Morata (4. perc), Loftus-Cheek (82.), ill. –