Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: ötöt vágott a Lazio, pontokat bukott az Atalanta és az AC Milan

Ciro Immobile ezúttal duplázni tudott hazai pályán, Milánóban pedig egy legenda fia debütált.

(forrás: goal.com)

Az AC Milan remek formában várhatta a Hellas Verona együttesét, hiszen Poli csapata az elmúlt hat mérkőzéséből ötöt megnyert, azonban svéd gólvágójuk Zlatan Ibrahimovic influenza miatt kényszerült kimaradni a keretből, ezzel megnehezítve a Milánói csapat dolgát.

A kiegyenlített mérkőzésen végül 2 pontot hullajtott az AC Milan, miután Faraoni találata csupán Calhanoglu tudott válaszolni.

A mérkőzés tovább érdekessége Daniel Maldini debütálása a felnőtt csapatban, aki a klub legendájának, Paolo Maldininek a 18 éves fia.

AC Milan – Verona : 1-1
Gólszerzők: Calhanoglu (29.) ill.  Faraoni (13.)
Kiállítás: – ill. –

Az Atalanta a 18-ik helyezett Genoa együttesét fogadta hazai pályán, azonban a hazaiaknak ennek ellenére megszenvedtek a kiesés elől menekülő csapat ellen, az első félidőben két gyors gólváltást követően Ilicic egyenlítő gólja állította be a 2-2-es végeredményt.

Atalanta – Genoa : 2-2
Gólszerzők: Toloi (13.) Ilicic (35.) ill. Criscito (19.) Sanabria (33.)
Kiállítás: – ill. –

Nem úgy a Lazio, akik szintén egy kiesőjelöltet, a SPAL csapatát fogadták hazai pályán, azonban a Ciro Immobile rohamozásának következményeképp már a harmadik percben megszerezhették a megnyugtató vezetést, majd további négy góllal döngölték földbe a Serie A sereghajtóját. Ciro Immobile két új találatával imámár 25 góllal vezeti az Aranycipőért folyó versenyt.

Lazio – Spal : 5-1
Gólszerzők: Immobile (3.) (29.) Caicedo (16. 38.) Adekanye (58.) ill. Missiroli (63.)
Kiállítás: – ill. –