Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid is tervezi már, hogy újra edzésbe állnak – sajtóhír

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Real Sociedad keddtől már újra edzésbe áll, és ezt tervezi most már a Real Madrid is.

A koronavírus-járvány miatt határozatlan időre felfüggesztették a spanyol bajnokságot, és bár már tervezgetik, hogy mikor folytatódhatna, jelenlég még semmi sem dőlt el.

A Real Sociedad azonban ma hivatalosan is bejelentette, hogy kedden ismét edzésbe állnak, természetesen szigorú szabályok mellett, és a spanyol Marca szerint már a Real Madrid is ezen gondolkodik.

A királyi gárda volt az első olyan csapat Spanyolországban, ami karanténba vonult, miután március 12-én kimutatták a koronavírust kosárlabdázójuknál, Trey Thompkinsnál. A Real Madrid edzőközpontját, a Valdebebast eredetileg március 26-ig zárták volna be, de a spanyol állam veszélyhelyzete miatt egyáltalán nem nyithatnak újra.

A madridi klub orvosi stábjának főorvosa, Niko Mihic azonban már kidolgozott egy tervezetet arra esetre, hogy ha a Real Madrid csapatai visszatérnének az edzésekre. A protokoll figyelembe venné azt, hogy Madrid a járvány gócpontja az országban, és az egyik legfertőzöttebb városok egyike a világon. Mindezek ellenére, a Real Madrid még nem jelölt meg egy időpontot az edzések újraindítására, de készen állnának rá.