Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagyon kapós lett a PSG korábbi akadémistája

A fiatal francia csatár a Celticnél próbált szerencsét és kitűnő számokat produkált. Nem is csoda, hogy több feltörekvő klub is szívesen látná.

Idén 45 meccsen 27 gólt és 19 gólpasszt jegyzett a Celtic színeiben Odsonne Edouard, aki a klubnál töltött 3 éve alatt az egyik legértékesebb játékossá vált. A skótok két éve még 10,3 millió euróért vették meg a csatárt a PSG-től, most pedig jelentős haszonnal adhatnak túl rajta. Francia sajtóhírek szerint elég sok klub szeretne lecsapni a még mindig fiatal, ugyanakkor a teljesítményéhez mérten relatíve olcsó játékosra.

A Le10Sport.com szerint jelenleg a Dortmund, a Lille és a Lyon a legkomolyabb érdeklődők, ugyanakkor számos más európai nagy csapat is figyeli Edouardot. Ide sorolhatjuk Angliából az Asrenalt és az Evertont, illetve ott van még az RB Leipzig is. Becslések szerint akár 30-40 millió eurót is kereshet majd rajta a Celtic.

A Lille számára elképzelhető, hogy Edouard már túl drága lesz és nem fér majd bele a költségvetésbe, a Lyonnál pedig a játékoseladásoktól is függ, hogy szükség lesz-e rá. Illetve az Olympique rajta kívül még a Mainz támadóját, Jean-Philippe Matetát is figyeli, ő is egy alternatíva.