Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött az edzőkérdésben a Juventus

Ahogyan arról a minap beszámoltunk, az olasz sajtó szerint egyre nagyobb az esélyre, hogy hamarosan a munkanélküli argentin tréner foglalja el a Juventus kispadját…

 

Azok után, hogy az olasz sajtóban bombaként robbant a minap a hír, hogy Maurizio Sarri helyett a Juventus csapata Mauricio Pochettinót készül kinevezni a vezetőedző posztjára a következő idényt, a torinóiak sportigazgatója, Fabio Paratici rögtön reagált:

“Méghogy Sarri távozna? Mindez puszta találgatás a sajtó részéről. Nem kétséges, hogy Sarri lesz a Juve edzője az új szezonban is.”

– igyekezett eloszlatni a kételyeket a sportvezető.

Sarrit múlt nyáron nevezte ki a Juventus, irányításával rendkívül nehezen lendült játékba a csapat, s egészen a kényszerszünet előttig úgy tűnt, hogy a torinói gárda nyolc éven át tartó hazai hegemóniája is megtörhet, azonban az újrakezdés óta egyre eredményesebben és gördülékenyebben játszik a csapat. A Juve négy fordulóval a Serie A aktuális szezonjának befejezése előtt nyolc ponttal vezet a második helyezett Inter előtt, nehéz lenne elképzelni, hogy ezt a fórt a hajrában képesek lennének leadni. A jelek szerint pedig a klub vezetése továbbra is bízik a trénerében.