Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Élet vagy halál kérdéséről is döntött az Inter elleni meccs!”

A blancók színeiben centenáriumi találatát megszerző Sergio Ramos a következőképpen értékelte csapata Inter elleni győzelmét a Bajnokok Ligája B-csoportjának rangadóján.

A Real Madrid csapatkapitánya a Movistar Liga de Campeones-nek adott interjújában a hosszabban értékelte a találkozót, kitérve a mérkőzés nehézségére, a győzelem fontosságára, vagy éppen 100. Realos-góljára.

“Amikor nyersz, az emeli a csapaton belüli hangulatot is, és segít elhessegetni a kritikákat is. A meccs előtt nem voltunk feltétlenül könnyű helyzetben, így úgy készültünk az Inter ellen, mint egy döntőre, ami élet vagy halál kérdéséről is dönthet.” – Kezdett bele a világ- és Európa-bajnok középhátvéd, aki szerint egy nagyon nehéz meccset nyertek meg.

“Amikor az ellenfél egyenlíteni tud, arra mindig meg kell próbálni reagálnod. Szerencsére erre meg volt a lehetőségünk, amit ki is használtunk, így kifizetődtek az erőfeszítéseink. Két gólos előnyben kissé talán kiengedtük a meccset a kezünkből, ezzel alaposan megnehezítve a saját dolgunkat.” – Folytatta Ramos, aki az Intert defenzív csapatnak titulálta.

“Az Inter egy nagyon jól működő csapat, egy védekezőbb felfogással. Pontosan tudják, mit akarnak a pályán. Azt gondolom sikerült meglepnünk őket, főleg Toni (Kroos) szögleténél, a gólom előtt. Nagyon fontos három pontot szereztünk, egy olyan csoportban, amely eléggé komplikáltan indult a számunkra.” – Folytatta a blancók csapatkapitánya, aki 100., történelmi gólját is kommentálta még.

“Nem rossz, ugye?! Örülök, hogy elismerik ezt az eredményt. Nem egy szokványos mérföldkő, amelyet egy hátvéd el szokott érni a karrierje során. Remélhetőleg még több gólt tudok majd szerezni!” – Így Ramos.