Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: hétfőre nagy bejelentést ígér az elnök – sajtóhír

Ahogyan arról az utóbbi időben többször is beszámoltunk, a spanyol sajtó szerint finoman szólva sem biztos, hogy a Real Madrid meg fogja hosszabbítani rutinos csapatkapitánya szerződését. Hamarosan azonban várhatóan okosabbak lehetünk…

Az AS értesülései szerint a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez a hétfői napra ígért részletes tájékoztatást Sergio Ramos jövőjével kapcsolatban. Egyelőre azonban a spanyol sajtó is csak találgatja, hogy a “királyi gárda” a csapatkapitány maradását, vagy távozását fogja megerősíteni.

Mint ismeretes, a feleknek már jó ideje nem sikerült közös nevezőre jutniuk a 34 éves klublegenda 2021. nyarán lejáró szerződésének megújításával kapcsolatban, mivel a “blancóknál” bevett szokás, hogy azoknak a játékosoknak, akik betöltötték 32. életévüket, már csak egy év pluszt ajánlanak, Ramos azonban több évvel újítaná meg szerződését. Természetesen ezen felbuzdulva, számtalan topcsapat, köztük a Juventus, a PSG, a Manchester City és a Manchester United erősítette meg, hogy szabadon igazolhatóként szívesen lecsapnának a rutinos harcosra.

Ramos a 2005-ös bemutatkozása óta eltelt másfél évtized alatt legenda státuszba emelkedett a kultikus klubnál, miután már több mint 650 tétmérkőzést játszott a fővárosi klub szerelésében, a közelmúltban pedig 100. gólját is megszerezte a patinás egylet mezében.