Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Visszatérhet a Genoához a lengyel támadó! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Genoa gárdája ismerős névvel erősödhet, ugyanis a hírek szerint a tél folyamán kölcsönbe érkezhet Krzysztof Piatek a Hertha Berlintől.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint hamarosan visszatérhet a Serie A-ba Krzysztof Piatek, aki iránt a Genoa érdeklődik. A lengyel támadó 2018 júliusa és 2019 januárja között erősítette a piros-kékeket, ahol 21 mérkőzésen 19 gólt jegyzett. Ezt követően igazolta le őt a Milan alakulata 35 millió euróért. A 25 esztendős támadó jelenleg a Hertha Berlint erősíti, amelynek színeiben ebben a szezonban 15 találkozón 4 gólnál és 2 gólpassznál jár. A Genoának elsősorban azért lehet szüksége új támadóra, mivel nagy érdeklődés veszi körül a jelenleg kölcsönben náluk szereplő Gianluca Scamaccát. Az olasz szaklap értesülései szerint Piatek is hajlana a visszatérésre, de a Genoa csak akkor tudja kölcsönvenni őt, ha a fizetésének egy részét továbbra is a Hertha állja.

Mindenesetre a Genoa mozgalmas hónap elé néz, ugyanis a hírek szerint Piateken kívül a Marseillenél futballozó Kevin Strootmant és az Arsenal mellőzött hátvédjét, Sokratist is szeretnék megszerezni.