Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: kiélezett végjáték Olaszországban

Az olaszok egykori világbajnok klasszisa a minap egy hosszabb interjú keretein belül többek közt az olasz bajnokság (Serie A) 2020-2021-es idénye hajrájának kilátásairól is beszélt…

Az olasz bajnokság (Serie A) 2020-2021-es idényéből még nyolc forduló van hátra, és az éllovas Inter együttese 11 pont előnnyel áll a mezőny élén, az egykori triplázó milánói csapat emblematikus figurája, Marco Materazzi szerint mögöttük még hatalmas verseny lehet:

“Azt gondoltam, hogy a Milan mostanra értékes pontokat hullajt majd el, de kiegyensúlyozottak maradtak, azt hiszem, hogy ők megérdemlik, hogy a következő szezonban a legrangosabb európai kupasorozatban versenyezzenek. Az Atalanta padlógázzal száguld, míg számomra a Juventus tűnik a leggyengébbnek. A következő kör, amikor a Napoli az Interrel, az Atalanta pedig a Juventusszal találkozik, kulcsfontosságú lesz mindenki számára.

Minden probléma ellenére Gattuso tavaly felrázta a Napoli csapatát és Olasz Kupát nyert. Azóta szinte sosem volt teljes a támadósoruk, Osimhen vagy Mertens nélkül felküldeni a csapatot nem ugyanolyan, mint velük, nem is beszélve a sérüléssel is bajlódó és koronavírus miatt is szenvedő Koulibalyról, mégis ott vannak az élmezőnyben.”

A Nerazzurri mögött a második pozíciót jelenleg az AC Milan birtokolja, harmadik a Juventus, negyedik pedig az Atalanta, de még az ötödik Napoli is csak négy ponttal van lemaradva a második helytől, míg a hatodik Lazio az utolsó négy meccsét megnyerte és van még egy elhalasztott találkozója is.

Az olasz bajnokság aktuális állása