Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ramos meghatározta maradásának feltételeit – sajtóhír

Hosszú hónapok óta tart a huzavona a Real Madrid csapatkapitányának lejáró szerződésének meghosszabbításával kapcsolatban, és bár többször távol álltak egymástól a felek, végérvényesen talán még mindig nem mondtak le egymásról…

Az ABC információi szerint Sergio Ramos hajlandó lenne beleegyezni abba, ha az új megállapodásban a Real Madrid tíz százalékkal alacsonyabb fizetést adjon neki, abban az esetben, ha az új szerződés nem egy, hanem két évvel való hosszabbítást jelentene számára.

Mint ismeretes, a feleknek már jó ideje nem sikerült közös nevezőre jutniuk a 35 éves klublegenda nyáron lejáró szerződésének megújításával kapcsolatban. A “blancóknál” bevett szokás, hogy azoknak a játékosoknak, akik betöltötték 32. életévüket, már csak egy év pluszt ajánlanak, Ramos azonban több évvel újítaná meg szerződését. A spanyol média már kész tényként kezelte a távozását, és a kérdés már inkább csak az lehet, hogy melyik csapatban folytatja karrierjét.

Ramos 2005-ös bemutatkozása óta másfél évtized alatt legenda státuszba emelkedett a kultikus klubnál, miután már több mint 650 tétmérkőzést játszott a fővárosi klub szerelésében, a közelmúltban pedig 100. gólját is megszerezte a patinás egylet mezében. A 35 esztendős hátvédért távozása esetén hatalmas lehet az érdeklődés, hiszen európai topcsapatok mellett MLS-klubok is szívesen látnák őt, amennyiben valóban a váltás mellett határozná el magát.

Az eddigi híresztelések szerint a rutinos hátvéd leendő klubja a Manchester United vagy a Paris Saint-Germain lehet, mivel rajtuk kívül kevesen tudnák finanszírozni fizetési igényeit.