Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madridnál köthet ki a Bayern sztárja – sajtóhír

David Alaba borítékolható klubváltása mellett a nemzetközi médiahíresztelések szerint hamarosan akár egy újabb kiváló futballista teheti át székhelyét Münchenből Madridba…

A német Sky Sports információi szerint amennyiben a Bayern München csapata nem hosszabbítja meg gólerős csatára, Robert Lewandowski 2023-ig érvényes szerződését, úgy a lengyel klasszis könnyen lehet, hogy nagyjából 60 millió euró körüli összeg ellenében hamarosan átigazolhat a Real Madridhoz.

A 32 éves lengyel csatár ügynöke, Pini Zahavi az értesülés szerint minden ajánlatot meghallgat a futballistáért, és ha a Bayern az elmúlt években nem is volt hajlandó elengedni őt, akkor most a koronavírus miatti gazdasági helyzetben megtörténhet ez.

Emlékezhetünk rá, hogy a “királyi gárda” már nem először érdeklődik Lewandowski szolgálatai iránt, hiszen annak idején még a Dortmundból is le akarták igazolni a gólgyárost, és a későbbiekben is időről időre felmerült a sajtóban a megszerzésének lehetősége.

A 2020-ban az év játékosának választott Lewandowski fantasztikus idényt fut, hiszen mostani sérülését megelőzően a bajnokságban 26 mérkőzésen 36 gólt szerzett, összességében pedig 37 meccsen 43 találat fűződött a nevéhez. A 2019-2020-as szezon során 47 tétmérkőzésen 55 gólt szerzett, a Bundesligának pedig 34 találattal lett a gólkirálya.