Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “Mindenképpen szeretnénk pontot szerezni”

A magyar bajnok Ferencváros együttese ma délután a Celtic otthonában folytatja szereplését az Európa-liga csoportkörében…

 

Az első két mérkőzésén vereséget szenvedő Ferencváros vezetőedzője, Peter Stöger bizakodva tekint a Celtic elleni idegenbeli összecsapás elé:

“A két eddigi mérkőzésen is közel voltunk a pontszerzéshez és minden eddigi nemzetközi meccsünkön gólt tudtunk szerezni, most is ezzel a céllal lépünk majd a pályára, mindenképpen szeretnénk pontot szerezni. Szeretünk támadófocit játszani, ugyanakkor meg kell találnunk az egyensúlyt a védekezésben és a támadásban. Szeretnénk többet birtokolni a labdát, nem azt tervezzük, hogy végig védekezzük a meccset. A tavaszi nemzetközi kupaszereplés szempontjából kulcsfontosságú két meccs jön a Celtic ellen, ahol egy idegenbeli pontszerzéssel jó helyzetbe kerülhetnénk. Ennek szellemében lépünk kedden pályára.”

A kapuskérdéssel kapcsolatban az osztrák szakember elárulta, hogy “holnap kiderül, hogy ki fog védeni, jó helyzetben vagyok, hiszen két remek kapusom van”.

A Celtic ellen idegenbeli mérkőzés kedden 16:30-tól kerül megrendezésre.