Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új irányítót szemelt ki a PSG – sajtóhír

Francia sajtóértesülések szerint a francia bajnokságot (Ligue 1) magabiztosan vezető Paris Saint-Germain gárdája a ligán belülről erősítené meg játékoskeretét…

(Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images)

A L’Equipe információi szerint a Paris Saint-Germain vezetősége továbbra is árgus szemekkel követi az Olympique Lyon együttesében pallérozódó Lucas Paquetá szereplését, akiért a nyári átigazolási időszakban hajlandóak lennének harcba szállni.

A 24 esztendős brazil játékmester 2019 januárjában 35 millió euró ellenében igazolt a brazil Flamengo együttesétől az AC Milan csapatához, amikor már a PSG is figyelte őt. Paquetá nem igazán találta a helyét a Rossonerinél, másfél év alatt 44 mérkőzés lejátszása után távozott 23 millió euró ellenében a Lyon csapatához. Az elmúlt idényben 34 pályára lépés alatt tíz találatig jutott az OL színeiben, és immár meghatározó szerepet tölt be csapatában, a francia bajnokság legjobb irányítói közé emelkedve.

Paquetá szerződése 2025-ig érvényes jelenlegi kenyéradójánál, aktuális piaci értékét 35 millió euróban állapítja meg a nemzetközi mértékadó portál.