Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb PSG győzelem: Messi és Mbappé is duplázott VIDEÓVAL

LIGUE 1 Az elmúlt években többször is megtréfálta már a Nantes együttese a Paris Saint-Germaint. Igaz, a két gárda legutóbbi összecsapását nagyon simán húzták be a fővárosiak. Július utolsó napján négygólos győzelemmel húzták be a Szuperkupát Neymarék.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Ligue 1 – 6. forduló
És ha már Neymar: a brazil kivételesen nem volt a kezdőcsapat tagja. Ellenben Lionel Messi és Kylian Mbappé, akik nem pihentek rá a padon a keddi, Juventus elleni BL-rangadóra. A legfrissebb új szerzemény, Carlos Soler már a kispadra került benevezésre Galtier edző által.

Természetesen Neymar nélkül is magabiztosan futott a vendégek szekere. A Messi passza után betaláló Mbappé gól szépen meg is nyugtatta őket. Hát még a korábbi Manchester United-játékos, Fábio kiállítása. A szünet után ismét Messi szolgálta ki Mbappét. Előbbi igen, utóbbi viszont nem játszotta végig a találkozót. A világbajnok franciát éppen a csereként beszálló Neymar váltotta a 63. percben.

A PSG győzelmét a szintén csere ember Nuno Mendes tette biztossá az este utolsó találatával. A párizsiak így továbbra is együtt vezetik a tabellát a Marseille együttesével.

Nantes – Paris Saint-Germain 0-3 (0-1)
Helyszín: Stade de la Beaujoire (Nantes); Vezette: Pierre Gaillouste
Gólszerző: – ill. Mbappé (18., 54.), Nuno Mendes (68.)
Kiállítva: Fábio (24.), ill.

A meccs összefoglalója:

A bajnokság állása:

Standings provided by SofaScore LiveScore