Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbítana fiatal tehetségével a Bayern München – sajtóhír

A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) rekordbajnoka mindenképpen hosszú távú maradásra szeretné bírni egyik legjobbját…

(Photo by Alex Grimm/Getty Images)

Az átigazolásokban jártas Fabrizio Romano is megerősítette a hírt, miszerint a Bayern München szerződést szeretne hosszabbítani Jamal Musialával. A 21 éves támadó szellemű középpályás jelenlegi kontraktusa 2026-ig szól a csapattal, amelyet a bajorok a hírek szerint 2029-ig újítanának meg, természetesen a játékos számára sokkal kedvezőbb anyagi feltételekkel tennék meg ezt.

Musiala 2019-ben szerződött a Bayern München U17-es csapatához a Chelsea-től mindössze 200 ezer euróért. A németek első számú keretébe 2020-ban került fel, azóta pedig rengeteget fejlődve alapemberré nőtte ki magát. A klub színeiben 21 évesen már 156 tétmérkőzésnél jár, amelyeken 43 gólt és 30 gólpasszt jegyzett. A bajorokkal négyszer nyert Bundesligát, háromszor Német Szuperkupát, és egy-egy alkalommal hódította el a csapattal a Bajnokok Ligája, az UEFA-Szuperkupa, valamint a klubvilágbajnoki trófeát.