Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inzaghi: “Nincs okunk a panaszra…”

Az Inter és a Napoli 1-1-e döntetlent játszott egymással az olasz bajnokság (Serie A) 29. fordulójának vasárnap esti rangadóján…

(Photo by Daniela Porcelli/Eurasia Sport Images/Getty Images)

Bár a találkozó nagy részében az Inter fölényben futballozott és sokáig vezetett, a csapat vezetőedzője, Simone Inzaghi érthető módon nem volt tökéletesen elégedett a döntetlennel:

“Van bennem egy kis csalódottság, ha figyelembe vesszük hogyan alkult a mérkőzés. Ugyanakkor a regnáló bajnokkal játszottunk, és a Napoli egy minőségi csapat, így nincs okunk a panaszra. Sajnos elkövettünk egy naiv hibát, ami a győzelmünkbe került, így lehet hiányérzetünk. Ettől függetlenül nem panaszkodhatunk, hogy zsinórban tíz győzelem után most játszottunk egy döntetlent…”

A Nerazzurri bár az elmúlt hónapokban megállíthatatlan formában menetelt, a múlt héten előbb tizenegyesrúgásokkal kiesett a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az Atlético Madrid ellen, majd nyerhető meccsen hullajtott pontokat a bajnokságban.

Ettől függetlenül az Inter kilenc fordulóval a bajnokság vége előtt 14 pontos előnnyel vezeti a Serie A-t a városi rivális AC Milan előtt, miután 24 győzelem mellett csak egyszer kapott ki és vasárnap csupán a negyedik döntetlenjét játszotta.